Dobrodošli u Zdravstveni kutak Dječjeg Vrtića Mali Kaj

Dragi roditelji,

zdravlje i dobrobit Vaše djece uvijek su nam na prvom mjestu. U Dječjem Vrtiću Mali Kaj posebnu pažnju posvećujemo očuvanju i unapređenju zdravlja svakog malog člana naše vrtićke obitelji. U sklopu našeg “Zdravstvenog kutka” želimo s vama podijeliti korisne informacije, savjete i resurse kako biste zajedno s nama brinuli o zdravlju i sreći vašeg djeteta.

Zašto je zdravlje važno u našem vrtiću?

Dječji imunološki sustav je u razvoju, a pravilna prehrana, higijena, aktivnost i emocionalna podrška igraju ključnu ulogu u njihovom rastu i razvoju. Naš tim stručnjaka je tu da pruži potrebne informacije i podršku kako biste bili sigurni da Vaše dijete raste sretno, zdravo i sigurno.

Što možete očekivati u Zdravstvenom kutku?

  • Savjeti o prehrani: Pružit ćemo vam smjernice o zdravoj prehrani za vaše dijete, s naglaskom na uravnoteženim obrocima i važnosti voća i povrća.
  • Higijenski savjeti: Naučit ćemo vas o osnovnim higijenskim navikama koje su važne za očuvanje zdravlja djece.
  • Aktivnosti i vježbanje: Upoznat ćemo vas s važnošću tjelesne aktivnosti u razvoju djece te predložiti zabavne načine kako potaknuti kretanje.
  • Emocionalna podrška: Razgovarat ćemo o emocionalnom zdravlju djece i kako ih podržati u njihovom emocionalnom razvoju.

Pratite naš Zdravstveni kutak kako bi saznali više o tome kako zajedno možemo brinuti o zdravlju vašeg djeteta. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite konzultirati našeg stručnjaka, slobodno nas kontaktirajte. Vaše povjerenje nam je iznimno važno, i radujemo se što smo dio vašeg djetetovog putovanja prema zdravijem i sretnijem sutra.

S ljubavlju i brigom,

Dječji Vrtić Mali Kaj

Jasminka Borovečki, zdravstvena voditeljica