Menu Close

Radno vrijeme za prijem, boravak i otpust djece je od 05:30 do 16:30 sati, dok je redovno radno vrijeme vrtića od 05:30 do 17:30 od ponedjeljka do petka.

BUBAMARE – Mlađa jaslička skupina

IMG_7208

U mlađu jasličku skupinu Bubamare upisana su djeca od 1 do 3 godine. Program izvode odgojiteljice: Antonija Leško, Suzana Golub i Marijana Jedvaj.

Mi smo skupina koja je tek započela istraživati svijet oko sebe, svim svojim osjetilima i u tome nam puno pomažu naše tete koje svojom kreativnošću i nježnošću stvaraju sigurno ozračje u kojemu imamo priliku ostvarivati interakcije s prostorom, materijalima, drugom djecom i odraslima. Stvaramo organizacijske uvjete kojima djeci omogućujemo istraživanje i stjecanje različitih iskustava i znanja te potičemo samostalno otkrivanje, razmišljanje i rješavanje problema.

VRAPČIĆI – Starija vrtićka skupina

admin-ajax (1)

U stariju vrtićku skupinu Vrapčići upisana su djeca od 4 do 7 godine. Program izvode odgojiteljice: Michelle Krsnik i Josipa Siketić.

Odgojno – obrazovni rad u našoj skupini temelji se na tematskom planiranju uz mogućnost samostalnog izbora različitih materijalnih poticaja. Osiguravamo pravo djeteta na jednakost šansi i uživanje jednakih prava za sve, trudeći se povećati kvalitetu odnosa, suradnje i tolerancije. Pozornost posvećujemo stvaranju inkluzivnog okruženja u kojemu se prepoznaje i prihvaća osobnost svakog djeteta kao i svaki oblik različitosti, kako djeteta, tako i njegove obitelji. Osnažujemo inicijativu djece, cijenimo ju i uzimamo u obzir kao osnovu promišljanja različitih segmenata odgojno-obrazovnog procesa i na taj način potičemo aktivno sudjelovanje i suodlučivanje djeteta, odnosno življenje demokracije. Tijekom dana nastojimo što više boraviti na svježem zraku uz odlazak u šetnje okolicom vrtića. Naše tete Marija i Josipa potiču rast naših krila te nas svojim znanjem pripremaju za naš let u školski svijet.

D.V. “MALI KAJ” PODRUŽNICA PODGORA